KOMBO

KHUSUS BUAT PENIAGA ONLINE DI FACEBOOK



TAK TAHU NAK TULIS APA?

PENING FIKIR TENTANG KONTEN
YANG MENARIK?

NAK TAHU CARA MUDAH UNTUK
BINA KONTEN?

Pelik bila tengok rakan fb lain yang sama-sama niaga ada je idea nak menulis, ada je konten yang menarik di kongsi siap ada orang share lagi.

Bila diri sendiri update status asyik idea yang sama je, asal boleh update status sudah lah.

lepas tu syok sendiri je sebab tak ada orang respond.






Untuk menulis sesuatu konten ia bukanlah mudah malah mungkin mengambil masa yang sangat lama untuk difikirkan.

Akhirnya korang cuma buat ucapan selamat pagi, selamat tengah hari dan selamat malam setiap hari dan di selang selikan dengan iklan jualan.



Tapi pasti terdetik di hati korang nak buat konten yang berbeza dari rakan fb lain kan?

tujuannya bukan apa, Supaya korang lebih menyerlah berbanding peniaga lain. Dan sudah semestinya membantu jualan korang dan secara tak langsung meningkatkan jualan korang sendiri.



Cuba bayangkan jika ada pelanggan baru yang anda add sebagai rakan tapi tak diterima? 

puncanya adalah kerana tiada apa yang menarik di paparan facebook anda malah krik-krik di penuhi dengan irama lagu cengkerik..hehehe



Jika anda tergolong dalam golongan diatas anda wajib dapatkan kombo ebook dibawah :




Di dalam ebook pertama Konten viral kaki fb anda akan di dedahkan dengan cara asas membina konten yang menarik untuk GRAB PERHATIAN AUDIENS. Anda akan di dedahkan cara paling pantas untuk mendapatkan status viral dan di jadikan bahan untuk penulisan anda di facebook.

Ebook kedua SENI ENGGAGEMENT pula akan menerangkan bagaimana anda boleh mendapat ENGGAGEMENT hingga beratus-ratus dengan beberapa langkah mudah dan bagaimana teknik untuk menjadikan status lama anda kembali hidup dengan mudah.





36 EBOOK PILIHAN
PERCUMA




masukkan maklumat anda dibawah









Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
EBOOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau