SOFTWARE VIRAL AUTO FB

TEKNIK DAPATKAN 99% PELANGGAN YANG TEPAT TANPA "FB ADS"

Terlebih dahulu saya nak ucapkan tahniah!! Sebab berjaya sampai ke sini..dan luangkan sedikit masa emas anda.

Dalam website ini saya akan terangkan bagaimana anda boleh menjadikan perniagaan online anda lebih mudah dan bagaimana untuk anda tingkatkan jualan di facebook..


SOFTWARE VIRAL (AUTO FACEBOOK)

 KENAPA ANDA HARUS MEMILIKI SOFTWARE NI?

– Sekiranya anda ingin meningkatkan jualan hingga 300 %

– Friend list banyak tapi sale krik krik!

– Kurang enggagement di personal FB

– Tak ada banyak masa untuk post ke group group jualan

– Prospek di facebook anda tak targeted

– Tak cukup sumber kewangan untuk buat facebook ads (iklan berbayar) atau dah banyak habis untuk iklan tapi sale tetap slow!

SOFTWARE AUTO FB PC & LAPTOP

Antara fungsi

AUTOPOST GROUP

– Jimatkan masa anda dengan fungsi auto post ke beratus group tanpa block apabila jarak masa setiap posting di set

(lihat video dibawah)



AUTO SCHEADULE TASK

- Anda boleh scheadule semua aktiviti anda dengan sekali klik


SEDUT RIBUAN  PROSPEK

– Sedut ribuan potential prospek hanya dengan sekali klik sahaja untuk dijadikan friendlist anda

– Max yang benarkan fb 100 orang sehari

(lihat video dibawah)



AUTO SEARCH GROUP

– Hanya cari keyword group yang akan di ajar... anda boleh join unlimited group dengan sekali klik


AUTO JOIN GROUP

– Unlimited


AUTO LIKE POST & PHOTO (BOMM WALL)

– Boleh like MIN 1 – 100 post & photo latest

- Tarik perhatian prospek


AUTO COLLECT DATABASE

- Collect database etc email dan no fon


UNLIMITE AKAUN FB

– Sekiranya anda ada banyak akaun fb... anda boleh add sebanyak mungkin akaun dalam satu software. Atau anda boleh copy paste software didalam folder yang sama untuk run kesemua fb anda

 

APA KATA MEREKA YANG TELAH PUN MENGGUNAKAN SOFTWARE VIRAL AUTO FB INI

coway


IMG_20170627_022330-01


IMG_20170627_022101-01.jpeg


snapseed-01


snapseed-03.jpeg


PhotoBorderEditor_06-08_04:08:49


PhotoBorderEditor_06-08_04:09:42


IMG_20170608_024200


IMG_20170627_022448-01


IMG_20170608_024131


JANGAN LEPAS KAN PELUANG KEEMASAN... FAST ACTION FAST RESULT

Group support whatsAppIMG_20170612_005800.jpg

Tutorial videoPhotoBorderEditor_06-12_00:54:35

BAYANGKAN SEKARANG BETAPA MUDAHNYA PERNIAGAAN ANDA SELEPAS INI

JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI.. TINDAKAN ANDA AKAN MENENTUKAN HALATUJU PERNIAGAAN ANDA

HARGA ASAL UNTUK AKTIFKAN SEPENUHNYA FUNGSI SOFTWARE ADALAH USD200 (RM930)

TAPI NANTI DULU !!!  SAYA AKAN BERIKAN HARGA ISTIMEWA SEKIRANYA ANDA MENDAPATKANNYA DARI SAYA

HANYA RM179.00

SAHAJA!!!

TERMASUK

GROUP SUPPORT

GROUP PANDUAN TUTORIAL BERVIDEO

HARGA AKAN DINAIKKAN KEPADA RM199 DALAM MASA TERDEKAT

TIADA YURAN BULANAN ATAU TAHUNAN

DAN BONUS

PERCUMA

Software crazykala

Berfungsi seolah olah anda seorang pro desingner untuk reka design/cover/produk photo/template website atau facebook anda

EBOOK COPYWRITING

30 TEKNIK COPYWRITING CARI DROPSHIP

14 CONTOH SKRIP FOLLOWUP

50 CONTOH COPYWRITING POWER

APA TUNGGU LAGI DAPATKAN SEGERA

SEBELUM HARGA DI NAIKKAN

Isi maklumat di bawah segera jika anda serius nak tingkatkan jualan


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
LESEN KEY MAXIMUM
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

NOTA PENTING UNTUK MELAKUKAN BAYARAN

  • Anda WAJIB memasukkan no.fon pelanggan di ruangan reference jika melakukan pembayaran melalui maybank2u
  • Anda WAJIB memuat naik bukti bayaran pada ruangan yang di sediakan
PenamaNUR FARHANA BT MOHD AZAM
No. Akaun7036811760
Buka CIMB Clicks  
PenamaAHMAD ZUHAIKAL BIN ZAKARIA (wajib letak no.fon pelanggan diruangan reference)
No. Akaun152077375005
Buka Maybank2u  

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


PENGESAHAN